Een presentatiebalie maakt je beursstand pas echt compleet

Als je met je bedrijf op een beurs staat dan ken je het misschien wel. Je gaat je stand inrichten en maakt gebruik van de standaard materialen die op de beurs aanwezig zijn of die je al jaren meesleept als je naar de beurs gaat. Die oude statafel, dat gammele rekje waar je folders op legt. En na afloop van de beurs ben je verre van tevreden over hoe je bedrijf zich heeft gepresenteerd. Dat moet toch anders kunnen? Ja, dat kan inderdaad anders. Bestel een professionele presentatiebalie bij de Beurswandspecialist. Dan heb je een balie die er goed uitziet en waar je bedrijfsnaam en logo goed op naar voren komen. Bezoekers zien direct bij welk bedrijf ze zijn en wat je te bieden hebt. Al van een afstand kunnen de bezoekers zien dat jij daar staat en wat voor bedrijf je vertegenwoordigt.

Maak een succes van elk symposium met een mooie presentatiebalie

Organiseer je een symposium? Dan wil je de sprekers, waar je wellicht veel moeite voor hebt gedaan om ze voor je evenement te strikken, natuurlijk een mooi podium geven. Geen afgebladderde katheder waar ze zich ongemakkelijk achter voelen. Je wilt een professionele presentatiebalie waaruit duidelijk blijkt dat jij de organisatie goed en professioneel hebt aangepakt. Een balie waar de sponsors op vermeld staan of de bedrijven die een presentatie geven. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe jouw presentatiebalie eruit ziet. Je kunt een presentatiebalie ook prima gebruiken als je met je bedrijf op een beurs of congres staat. Richt je stand professioneel in met een mooie beurswand, eveneens te bestellen bij de Beurswandspecialist, en een nette presentatiebalie waar je bezoekers goed te woord kunt staan als zij vragen hebben of je producten willen bestellen.

Een professionele aanpak van je volgende beursbezoek

Je volgende beursbezoek ga je professioneel aanpakken. Weg met die oude wiebelige hangtafel, weg met die uitgeprinte A4’tjes waar je de wand van je stand mee beplakte. We laten je graag zien wat er mogelijk is om jouw stand een professionele uitstraling te geven met een mooie presentatiebalie en een mooie beurswand. Bel ons voor meer informatie of vraag deze aan door een mailtje te sturen. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk een scherpe offerte ontvangt of de informatie waar je om had gevraagd. Jouw volgende beurs, congres of symposium wordt gegarandeerd een succes met een stand die eruit springt vanwege zijn professionele uitstraling.